challenger

Neneniteit zelf

De man verleidt je, je bent verlegen, je giet verf uit, en hij biedt iets dergelijks. Hij is alles zo verdorven en je bent bescheiden en onschuldig. Stop Stop Stop! En als het niet hetzelfde onschuldig is in je paar, en je moet zijn eerste vrouw worden? Volgende, de verhalen van drie heldinnen, twee helden en één scone, die met succes alsof ze een maagd waren.

Lover Hero
Ondanks het feit dat het pedagogisch instituut in de verhouding “M” en “F” altijd is beschouwd als de instelling van nobele maagden, slaagde er nog steeds in om daar een ventilator te verwerven. En niet Ababa, maar de eerste man: slim, mooi, modieus en ongewoon dapper. Vóór haar had Lena veel romans, maar de serieuze relaties kregen geen serieuze relaties: Lenya reed meisjes naar concerten, royaal behandeld in een café en zonder veel spijt dat hij na de eerste maand van hen werd gescheiden dating. Met Anya Roman Trok twee maanden uit. Gedurende deze tijd passeerden ze het hele scala aan romantische relaties: van lichte liefde tot gepassioneerde, prachtige kussen, die logischeraal waren om in iets meer te groeien, maar om de een of andere reden niet overweldigd. Anya legde het gewoon uit: voor intieme relaties misten ze gratis appartementen. Opties Om te passen op de ingangen of specifiek hiervoor om huisvesting te verwijderen, kwam niet eens in de geest – het was te prozaïsch. Het was voor zulke mooie en hoge gevoelens, zoals zij. Eindelijk, door een gelukkig toeval van de omstandigheden, was Anya alleen thuis. Ze regelden met een romantisch diner met alle geschikte incidentattributen – wijn, kaarsen en zachte muziek. Maar Lenya, ondanks zijn passionisme en seksualiteit, die hij moest duiven, heeft hij op de een of andere manier niet haast om naar de langverwachte bedfase te gaan. Uiteindelijk begon Anya te twijfelen of ze in het algemeen zijn stof in het algemeen interpreteerde en of hun roman niet zo slecht zou eindigen als alle eerdere dingen met klasgenoten. Ongeveer met dergelijke gedachten leidde ze in de badkamer onder het getrouwe voorwendsel om de mooie make-up te corrigeren van hun wederzijdse passie. Wat was haar verbazing, toen er in een paar minuten in verlegenheid was gebracht en deels zelfs boos Lenia. Nadat hij bij de Geest verzamelde, kondigde hij haar aan dat hij nog geen vrouw had, maar toch, het is nu dat hij van plan is deze situatie voor eens en voor altijd te corrigeren. Die eerste van hun gezamenlijke nacht beschouwt Anya nog steeds een van de beste in zijn leven. Een jaar later zijn ze getrouwd met Lena.

Een ervaren man
en Blogger Goblin Gaga legt uit hoe te doen als je een maagd in je bed hebt gevonden.

  • Als de man normaal is, weet je alleen over zijn maagdelijkheid als hij het je zelf vertelt. Daarom, zelfs als je iets vermoedt, maar hij toegeven niet, doe alsof alles nodig is.
  • Het beste van alles, als de eerste sex passeert zonder condoom: over anticonceptie om voor de SAM en van tevoren te zorgen – zodat u uw man viagra zonder recept de kans geeft om het hele scala aan sensaties te voelen. (Verwen hem gewoon niet volledig! Hij moet zich bewust zijn van wat de mensheid condoom heeft uitgevonden. ca. rood.)
  • Geef hem een ​​mooi uit en raak je overal aan waar je maar wilt. Hij wachtte zo lang op dit. Gezonde interesse in vrouw, natuurlijke nieuwsgierigheid en instincten in elk geval zullen u tot een goed resultaat leiden. Het belangrijkste is om het te kalmeren: “Alles is prima, ik ben helemaal van jou – leer, probeer”.
  • Als iets niet leuk vindt, niet tolerant, maar onmiddellijk zeggen: “Beter voor de rechter en kus”. In het algemeen, met een maagd een paar ordes van grootte gemakkelijker dan met alle anderen: hij heeft geen geheugen voor vroegere lichamen, schoon en losbaar bewustzijn, dus hoe je zegt – en rechts.

Biecht van reizigers
Irina werkt al enkele jaren als hoofd van de afdeling in een productiebedrijf. Elke zomer neemt hun bedrijf op de stage van studenten van gespecialiseerde universiteiten, waarvan sommige, na het ontvangen van een diploma, terugkeren naar hen, maar al als full-time werknemers. Deze zomer stuurden verschillende stagiairs naar Irina naar de afdeling. Onder hen was een zeer charmante jongeman Sasha, die slechts twintig was. Ondanks het verschil in de leeftijd, besefte Irina dat hij het leuk vond: nette, verplicht en zeer gewetensvol. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het met de tijd beloofde dat hij beloofde dat het type mannen, aan wie Irina altijd niet onverschillig was. Natuurlijk, geen sprake van iets zou kunnen zijn. Ze betwijfelde dat Sasha haar op de een of andere manier anders zou waarnemen dan zijn tijdelijke baas. En toen zag ze herhaaldelijk hoeveel zijn peers om hem heen kringen, het is de moeite waard om in de roker te gaan. Toch was ze erg in verlegenheid gebracht door zijn schattende opvattingen, die hij een koekje op haar gooide, zodat haar hart had. Aan het einde van het einde van de stage voor de langlopende gewoonte vierde de hele afdeling bescheiden deze gebeurtenis. Sasha, Sasha herinnerde Irina opzij en vroeg haar om de avond met hem in een café voort te zetten. Daar is hij zo grondig als alles wat op het werk deden, Irina vertelde dat hij een Masha-meisje had, die hij van zichzelf houdt en in de toekomst zal trouwen. Maar hij had één probleem: hij, zoals zijn favoriete meisje, was Nevinen en was erg bang om ze te verwennen met de relatie van Masha met zijn onervaring. Nog meer was Irina in de war toen Sasha, verlagen van zijn ogen, haar vroeg om hem te helpen een man te worden, omdat ze zo gevoelig en goed is, en niet om erachter te worden, uiteindelijk. Haar lichte liefde in hem loste de zaak op en we brachten het weekend met haar door in het land. Sasha was niet alleen vol met immense charme, maar bleek ook een getalenteerde student te zijn, dus afscheid was door Irina is niet zo eenvoudig als ze voor het eerst ging. Daarna heeft ze hem nooit gezien en wachtend op zijn oproep tot geen enkele weken. Hoogstwaarschijnlijk haastte hij zich om de verkregen lessen te gebruiken bij het communiceren met zijn geliefde meisje. En Irina om wat voor reden niet twijfel dat hij ook doorgegeven deze praktijk tot “uitstekend”.

Konstantin 27
"Oude “jonkvrouwen zijn verkregen van normale jongens als ze zijn complex. Zo kwam naar buiten en ik heb.
Voor mij meisjes toonden altijd interesse. Ik begon te zoenen ongeveer 8-9. Echt niet kinderachtig. Mijn eerste meisje was vier jaar ouder. Ik kwam naar haar vervolgens naar kus, maar haar moeder, ziende, verbiedt ons om ons te ontmoeten. Het is duidelijk dat er geen liefde was: en ik geïnteresseerd was alleen wat het vrouwelijk geslacht verschilt van de mannelijke.
Daarna heb ik een ontmoeting met een paar meisjes, maar mijn leven is er veel veranderd: een veel moeite leverde een vader-alcoholische, een relatie met klasgenoten verwend. In die tijd woonde ik in het dorp en droomde ervan gaat naar Kiev. Betoogde dat alles wat er zal zijn – en de normale vrienden, en een meisje. Ik begrijp nu dat het grotendeels de schuld is. Er was absoluut geen fysieke redenen – ik heb alles in de normale man: ik wilde nabijheid aan de meisjes, velen beschouwen me aantrekkelijk. Ik denk dat de oorzaak trots was. Moeder stelde me constant op dat alle meisjes achter me zullen rennen.
Toen bracht ik lange tijd zonder communicatie door en begon te schudden dat ik niet weet hoe ik me in het bedrijf moet gedragen en vooral met een meisje alleen. Nu probeer ik relaties met het andere geslacht te verbinden, hoewel het niet altijd succesvol is. Weet nog steeds niet wat ik met ze moet praten. Het lijkt mij dat ze me boring zullen berekenen, omdat ik geïnteresseerd ben in de filosofie. Ik vond zo’n baan waar ik kan communiceren met een enorm aantal meisjes, en nog niet zo lang geleden probeerde ik kennis te maken met de disco – Mandrage was verschrikkelijk.
Sexs Ik ben niet bang. Mijn angst is logisch om samen te vatten. Immers, om te beginnen, moet je interesseren, om ergens een dame uit te nodigen, en ik kan dat niet doen.
Als ik mezelf een doel instelt met iemand om te slapen, zou ik het al heel lang hebben gedaan. Het gebeurt, fling met meisjes op het werk, maar op een gegeven moment overste ik me, en ik begrijp dat ik het niet wil

. Het lijkt mij dat ik lijkt te veranderen, hoewel ik geen meisje heb. Ik geloof dat ik een heel, heel dichtbij persoon moet kiezen voor eerste seks. En zodat zo’n persoon vindt, moet je natuurlijk zijn.

Dmitry, 20
Ik behandel mijn maagdelijkheid volledig kalm. Ik kreeg al eenmalig medestudenten te horen, maagdelijkheid is geen gebrek, maar het gebrek aan ervaring, en ik ben het met hen eens. Misschien ben ik een afgewerkt romantisch, maar ik wil dat alles verliefd is, met een meisje dat van houdt en die op jou antwoordde. Ik wil dat het gebeurt in een ontspannen sfeer en op een breed bed en zo lang lang, en niet vijf minuten, omdat een soort dronken finchon onbegrijpelijk is voor wie.
In een mannelijk bedrijf is het niet gebruikelijk om https://easyautogates.com/2020/03/22/walk-through-gate/ zijn maagdelijkheid te bespreken. Vaker besproken met wie en hoe gisteren in bed tuimelde. Als ik zeg dat ik een maagd ben, is de reactie één: “Misschien gooi je een meisje?”Ik voel me vreselijk me. Ja, en mannen zijn meer geneigd om hun exploits te bespreken, in plaats van ze te pakken.
Ik heb geen complexen over mijn maagdelijkheid, ik heb net mijn tijd niet gekomen. Ja, en ik haast me toch niet. Hoewel er veel kansen waren, maar ik wilde het gewoon niet en ik heb het niet nodig. Op de een of andere manier werkte ik als een barman op de zee – drie maanden koele nachten, disco’s en mooie meisjes. Elke avond was het mogelijk om ‘s nachts minstens twee of drie meisjes te kiezen, er waren zelfs heldere vertegenwoordigers die probeerden me in een bed van zeer exotische voorstellen te slepen. Echter, in het seizoen verloor ik nooit mijn oorspronkelijke maagdelijkheid.
Nu ontmoet ik een meisje, ik hou van haar. Maar ik probeer er geen druk op te zetten om de liefde snel te bedrijven, wachtend op zichzelf zal het willen. Ja, ik denk dat voor de eerste keer dat alles niet perfect kan gaan, maar het maakt me niet bang. Het belangrijkste is dat het meisje van de rest genoot, is niet zo belangrijk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *