challenger

Vagina na het verwisselen van de vloer van de eerste seksgeschiedenis voor en na

“Mijn eerste keer, zelfs voordat ik de transformatie begon, was onverwacht en opwindend, hoewel niet helemaal aangenaam. Mijn eerste sekspartner werd een vreemde, die ik op weg naar de bibliotheek heb ontmoet. Hij was ouder en ik dacht dat hij me in deze kwestie zou verlichten, maar hij was duidelijk onervaren. Ik herinner me dat hij een antiseptiek voor handen gebruikte als een smeermiddel – Auch!

Ik verstopte helemaal mijn mannelijke delen, zoals ik kon, omdat ik wilde dat hij domineert. Alles kwam vrij onhandig uit, maar we zijn erin geslaagd om uit te strekken toen we in de bank vestigden en de film begonnen te kijken. De volgende keer dat we onze fouten namen, en de tweede keer was al normaal.

Na het veranderen van de vloer was ik eng voor de eerste keer om seks te hebben. Op de aanbeveling van de dokter probeerde ik mijn nieuwe vagina te ontwikkelen en het was erg pijnlijk. Ik trok het begin van een nieuw seksleven zo lang als ik kon, maar mijn toen man was geduldig.

Toen we eindelijk probeerden, was deze ervaring net zoals ik had verwacht. Ik was gewond, maar

ik kon mezelf voelen wie hij dacht. Ik had geen kamagra bestellen betrouwbaar schande die me dwong om mijn “extra organen” te verbergen, omdat ze niet langer waren. Ik voelde me alsof ik altijd een vagina was geweest en ik moest nooit door de operatie van de seks veranderen. Ik was comfortabel, ik voelde mineraal en voelde echt dat ik me was, net als het mogelijk was. “.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *